"Stephen Reynolds"
HD Vendetta (2013) 2013 5.8
Vendetta (2013)
Vendetta (2013)

Vendetta (2013)

Aksion Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Vendetta (2013)
HD
IMDb: 5.8
106 min

Xhimi Vikers është një oficer special i cili vihet pas gjurmëve të një bande, që kishte djegur për së gjalli prindërit e tij. Ai po ndiqet nga policia gjithashtu edhe…

Country:
HD 12 Rounds 3: Lockdown (2015) 2015 5.2
12 Rounds 3: Lockdown (2015)
12 Rounds 3: Lockdown (2015)

12 Rounds 3: Lockdown (2015)

Aksion Krim Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
12 Rounds 3: Lockdown (2015)
HD
IMDb: 5.2
90 min

Një polic me eksperiencë i rajonit zbulon prova që tregojnë se një grup policësh janë të përfshirë në një rrjet kriminal dhe është detyra e tij të shpëtojë i gjallë…

Country:
HD Interrogation (2016) 2016 5.0
Interrogation (2016)
Interrogation (2016)

Interrogation (2016)

Aksion Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
Interrogation (2016)
HD
IMDb: 5.0
93 min

Pasi FBI-ja merr një kërcënim që vë në rrezik të gjithë qytetin, marrësi në pyetje dhe një specialiste në kompjuterë, përfshihen në disa lojëra të një krimineli të zgjuar. Ndërsa…

Country: