"Stephen Susco"
HD Unfriended: Dark Web (2018) 2018 5.9
Unfriended: Dark Web (2018)
Unfriended: Dark Web (2018)

Unfriended: Dark Web (2018)

Horror  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Unfriended: Dark Web (2018)
HD
IMDb: 5.9
92 min

Një programues kompjuterash shtie në dorë një laptop të ri, por pa e ditur se pronari i të cilit jo vetëm po e përgjon atë dhe miqtë e tij, por…

Country: ,
Genre: Horror