"Steve Bendelack"
HD Mr. Bean’s Holiday (2007) 2007 6.4
Mr. Bean’s Holiday (2007)
Mr. Bean’s Holiday (2007)

Mr. Bean’s Holiday (2007)

Familjar Komedi  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Mr. Bean’s Holiday (2007)
HD
IMDb: 6.4
90 min

Mr. Bean fiton një udhëtim në Kanë ku padashur ai ndan një djalë të vogël nga babai tij dhe duhet t’i ndihmoj të bashkohen përsëri. Gjatë rrugës ai zbulon Francën…

Country: , ,