"Steve Carr"
HD Are We Done Yet? (2007) 2007 4.2
Are We Done Yet? (2007)
Are We Done Yet? (2007)

Are We Done Yet? (2007)

Familjar Komedi  2007 Shiko tani
Vlersimi: 4.2
Are We Done Yet? (2007)
HD
IMDb: 4.2
92 min

Të porsamartuarit Nick dhe Suzanne vendosin për të lëvizur në periferi për të siguruar një jetë më të mirë për dy fëmijët e tyre. Por ideja e tyre për një…

Country: ,
Freaky Friday (2018)
HD
IMDb: 3.7
90 min

Kur një nënë, Katerina dhe e bija, Elli, janë në momentet më të vështira, duhet vetëm të imagjinojnë si është të jesh në vendin e tjetrës. Falë magjisë, imagjinata e…

Country:
Middle School: The Worst Years of My Life (2016) 2016 6.1
Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
Middle School: The Worst Years of My Life (2016)

Middle School: The Worst Years of My Life (2016)

Familjar Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
IMDb: 6.1
92 min

“Shkolla e Mesme: vitet më të këqija të jetës sime” : Adoleshentit të urtë dhe shumë krijues Rejf Katçadorian i ka ka ardhur në majë të hundës me manitë e…

Country: ,
HD Next Friday (2000) 2000 6.2
Next Friday (2000)
Next Friday (2000)

Next Friday (2000)

Komedi  2000 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Next Friday (2000)
HD
IMDb: 6.2
98 min

Xhaxha Elroi dhe djali i tij Dei-Dei nuk kanë paguar taksat këshu që Kreig gjen një mënyrë për të vjedhur nga fqinjët një shumë parash për të paguar taksat në…

Country:
Genre: Komedi
Paul Blart: Mall Cop (2009)
HD
IMDb: 5.2
91 min

Kur një qendër tregtare merret në kontroll nga një bandë hajdutësh, është koha që një roje sigurie me karakter të butë të shpëtoje ditën.

Country: