"Steve Martino"
Ice Age: The Great Egg-Scapade (2016)
HD
IMDb: 5.9
25 min

Kur Sidi fillon punë si kujdestar vezësh, nuk e di që një armik i vjetër ka plane të tjera. Mashtrimet çojnë te gjuetia e parë e vezëve dhe krijimin e…

Country: