"Steve McQueen"
HD Widows (2018) 2018 6.9
Widows (2018)
Widows (2018)

Widows (2018)

Krim Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Widows (2018)
HD
IMDb: 6.9
129 min

Vendosur në Çikagon e kohëve të sotme, në një kohë trazirash, katër gra me asgjë të përbashkët përveç një borxhi të lënë pas nga aktivitetet kriminale të burrave të tyre…

Country: ,
Genre: Krim, Thriller
HD Hunger (2008) 2008 7.6
Hunger (2008)
Hunger (2008)

Hunger (2008)

Dramë Histori  2008 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Hunger (2008)
HD
IMDb: 7.6
96 min

Ngjarjet e grevave të urisë në Irlandë nga të burgosurit republikanë. Bobi Sends është i pari që kërkoi të drejtën për t’u njohur si të burgosur politikë. Po ashtu i…

Country: ,
Genre: Dramë, Histori
HD 12 Years a Slave (2013) 2013 8.1
12 Years a Slave (2013)
12 Years a Slave (2013)

12 Years a Slave (2013)

Dramë Histori  2013 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
12 Years a Slave (2013)
HD
IMDb: 8.1
134 min

I bazuar në historinë e vërtetë të betejës së një njeriu për mbijetesë dhe liri. Në Shtetet e Bashkuara të para-Luftës Civile, Solomon Northap, një zezak i lirë nga periferitë…

Country: ,
Genre: Dramë, Histori
HD Shame (2011) 2011 7.2
Shame (2011)
Shame (2011)

Shame (2011)

Dramë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Shame (2011)
HD
IMDb: 7.2
101 min

Në qytetin e Nju Jorkut, Brandoni bën një jetë private duke kënaqur varsinë e tij ndaj seksit. Gjithçka do të ndyshojë kur motra e tij Sissy e viziton pa e njoftuar.

Country:
Genre: Dramë