"Steve Miner"
Lake Placid (1999)
HD
IMDb: 5.7
82 min

Sherifi Henk Kio, Xhek Uells, Keli Skot dhe Hektor Sir tentojnë të ndalojnë një krokodil gjigand, i cili po terrorizon banorët pranë Liqenit të Zi në Mejn.

Country: