"Steve Oedekerk"
Barnyard (2006)
HD
IMDb: 5.6
90 min

Kur fermeri është larg, të gjitha kafshët luajnë, këndojnë dhe vallëzojnë. Sidoqoftë, kur gjërat shkojnë keq, dikush duhet të ndërhyjë dhe t’i rregullojë, një përgjegjësi që bie gjithmonë mbi Otisin,…

HD Ace Ventura: When Nature Calls (1995) 1995 6.4
Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
Ace Ventura: When Nature Calls (1995)

Ace Ventura: When Nature Calls (1995)

Aventurë Komedi Krim  1995 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
HD
IMDb: 6.4
90 min

Një detektiv i pensjonuar dhe një djalosh Ace Ventura, marri rrugen për të gjetur një simbol për një fisë, në Afrike e largët.

Country: