"Steve Pink"
HD Hot Tub Time Machine (2010) 2010 6.4
Hot Tub Time Machine (2010)
Hot Tub Time Machine (2010)

Hot Tub Time Machine (2010)

Aventurë Komedi Sci-fi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Hot Tub Time Machine (2010)
HD
IMDb: 6.4
101 min

Një makinë kohe me defekt në një resort skish çon një burrë pas në vitin 1986 bashkë me shokët e tij dhe nipin e tij, ku duhet të rijetojnë një…

Country:
HD Accepted (2006) 2006 6.4
Accepted (2006)
Accepted (2006)

Accepted (2006)

Komedi  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Accepted (2006)
HD
IMDb: 6.4
93 min

Një nxënës gjimnazi i refuzuar nga çdo shkollë që aplikon, tenton të krijojë institutin e tij të edukimit, Institutin Teknologjik të Harmonit Jugor, në një vend afër shtëpisë së tij.

Country:
Genre: Komedi
HD Hot Tub Time Machine 2 (2015) 2015 5.1
Hot Tub Time Machine 2 (2015)
Hot Tub Time Machine 2 (2015)

Hot Tub Time Machine 2 (2015)

Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Hot Tub Time Machine 2 (2015)
HD
IMDb: 5.1
93 min

Kur Lou e gjen veten në telashe, Niku dhe Xhekobi ndezin makinën e nxehtë të kohës për t’u kthyer pas në kohë. Por në të kundërt ata përfundojnë në të…

Country:
Genre: Komedi