"Steve Sacks"
HD SlugTerra: Return of the Elementals (2014) 2014 6.4
SlugTerra: Return of the Elementals (2014)
SlugTerra: Return of the Elementals (2014)

SlugTerra: Return of the Elementals (2014)

Animuar Aventurë Familjar  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
SlugTerra: Return of the Elementals (2014)
HD
IMDb: 6.4
70 min

Një anëtar i ri i është bashkuar Elit dhe bandës se tij, ai është një mjeshtër i kermbinjve dhe artit te kërmijve fu, Heronjtë do të përballen me një bashkim…

Country: