"Steven E. de Souza"
Street Fighter (1994)
HD
IMDb: 4.0
102 min

Koloneli Gaili (Van Damme) dhe heronj të ndryshëm të arteve marciale, luftojnë kundër tiranisë së diktatorit Bajson dhe ushtrisë së tij.

Country: ,