"Steven Jacobson"
HD Center Stage : Turn It Up (2008) 2008 6.1
Center Stage : Turn It Up (2008)
Center Stage : Turn It Up (2008)

Center Stage : Turn It Up (2008)

Dramë Familjar Muzikë  2008 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Center Stage : Turn It Up (2008)
HD
IMDb: 6.1
95 min

Një balerinë e vetë-trajnuar në rrugët e Detroitit bashkë me një grup hip-hopi ekstrem dhe me ndihmën e një ish lojtari hokei të kthyer tashmë në kërcimtar, ka ende mundësinë…

Country: ,