"Steven Knight"
Serenity (2019)
HD
IMDb: 5.3
106 min

Kapiteni i një varke peshkimi përballet me të kaluarën e tij misterioze dhe e gjen veten të futur në kurth në një realitet ku asgjë nuk është ashtu siç duket.

Country: ,
HD Redemption a.k.a Hummingbird (2013) 2013 6.2
Redemption a.k.a Hummingbird (2013)
Redemption a.k.a Hummingbird (2013)

Redemption a.k.a Hummingbird (2013)

Aksion Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Redemption a.k.a Hummingbird (2013)
HD
IMDb: 6.2
100 min

I pastrehë dhe në arrati nga një gjykatë ushtarake, një ish-ushtar i forcave speciale të lundrimit kriminal të Londrës konfiskon një mundësi për të marrë përsipër identitetin e një burri…

Country: ,
Peaky Blinders 2013
Peaky Blinders
Peaky Blinders

Peaky Blinders

Dramë Krim  2013 Shiko tani
Vlersimi:
Peaky Blinders
TMDb: 8.8
60 min

“Peaky Blinders” një dramë kriminale që tregon historinë e një familjeje mafioze përgjatë luftërave botërore, e cila është kthyer në një hit të padiskutueshëm. Pas Luftës së Madhe në 1919,…

Status: Returning Series
Genre: Dramë, Krim
See
TMDb: 8
60 min

Në dinastine dystopiane, raca njerëzore ka humbur shikimin, ata gjejnë mënyra të reja për të bashkëvepruar, ndërtuar, gjuajtur dhe për të mbijetuar. Çdo gjë ndryshon kur 2 binjakë lindin dhe…

Status: Returning Series
HD Locke (2013) 2013 7.1
Locke (2013)
Locke (2013)

Locke (2013)

Dramë Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Locke (2013)
HD
IMDb: 7.1
85 min

Ivan Loke, një familjar i përkushtuar dhe një menaxher i suksesshëm ndërtimi, merr një telefonatë në prag të sfidës më të madhe në karrierën e tij, e cila vë në…

Country: ,