"Steven Oritt"
HD My Name is Sara (2019) 2019 5.6
My Name is Sara (2019)
My Name is Sara (2019)

My Name is Sara (2019)

Dramë Histori  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
My Name is Sara (2019)
HD
IMDb: 5.6
111 min

Sara është një çifute polake 13-vjeçare, e cila gjen strehim në shtëpinë e një fermeri dhe gruas së tij. Shumë shpejt, ajo mëson sekretet e errëta të martesës së tyre,…

Country:
Genre: Dramë, Histori