"Steven R. Monroe"
HD I Spit on Your Grave 2 (2013) 2013 5.7
I Spit on Your Grave 2 (2013)
I Spit on Your Grave 2 (2013)

I Spit on Your Grave 2 (2013)

Horror Krim Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
I Spit on Your Grave 2 (2013)
HD
IMDb: 5.7
106 min

Kejti po përpiqet t’ia dalë në botën mizore të modelingut. Kur pranon një ofertë për të nxjerrë disa fotografi të reja për dosjen e saj, eksperienca shumë shpejt kthehet në…

Country:
HD I Spit on Your Grave (2010) 2010 6.3
I Spit on Your Grave (2010)
I Spit on Your Grave (2010)

I Spit on Your Grave (2010)

Horror Krim Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
I Spit on Your Grave (2010)
HD
IMDb: 6.3
108 min

Një femër e bukur nga qyteti, Xhenifer Hills (Sarah Butler), merr me qira një kabinë të izoluar në fshat për të shkruar romanin e saj më të ri. Së shpejti,…

Country:
HD The Exorcism of Molly Hartley (2015) 2015 4.6
The Exorcism of Molly Hartley (2015)
The Exorcism of Molly Hartley (2015)

The Exorcism of Molly Hartley (2015)

Horror  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.6
The Exorcism of Molly Hartley (2015)
HD
IMDb: 4.6
96 min

Ngjarjet ndodhin vite pas Përndjekjes së Molly Hartley-t, e cila tani si e rritur është poseduar nga një shpirt i keq dhe duhet të nxirret nga një prift para se…

Country:
Genre: Horror