"Stewart Hendler"
Max Steel (2016)
HD
IMDb: 4.6
92 min

Aventurat e adoleshentit, Maks MekGreth-it dhe shoqëruesit të tij alien, Çelikut, që duhet të mbrehin dhe kombinojnë fuqitë e tyre të reja e të llahtarshme për t’i zhvilluar tek trupi…

Country: ,
HD Sorority Row (2009) 2009 5.1
Sorority Row (2009)
Sorority Row (2009)

Sorority Row (2009)

Horror Mister  2009 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Sorority Row (2009)
HD
IMDb: 5.1
101 min

Gjithçka është gallatë dhe lojëra derisa dikush vritet me një levë gomash. Kur një shaka në javën e rekrutimit në motëri shkon tmerrësisht keq dhe njëra prej tyre vritet, motrat…

Country:
Genre: Horror, Mister