"Stuart Baird"
Star Trek: Nemesis (2002)
HD
IMDb: 6.4
116 min

Sipërmarrja është thirrur në botën e Romulusit, duke u hequr sikur ata donin të negocionin për një Traktat Paqeje. Kapiteni Pikard dhe ekuipazhi i tij zbulojnë kërcënimin serioz që i…

Country: