"Stuart Hazeldine"
HD Exam (2009) 2009 6.8
Exam (2009)
Exam (2009)

Exam (2009)

Mister Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Exam (2009)
HD
IMDb: 6.8
101 min

Tetë kandidatë për një punë shumë të lakmueshmë në një korporatë, mbyllen së bashku në një dhomë provimi, dhe i jepet një test final me vetëm një pyetje. Duket e…

Country:
HD The Shack (2017) 2017 6.3
The Shack (2017)
The Shack (2017)

The Shack (2017)

Dramë Fantazi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
The Shack (2017)
HD
IMDb: 6.3
132 min

Meku kthehet në kasollen ku i kanë vrarë të bijën, pasi merr një letër me nënshkrimin e Zotit. Ai përjeton një udhëtim që do i ndryshojë jetën.

Country: , ,
Genre: Dramë, Fantazi