"Sudz Sutherland"
HD Home Again (2012) 2012 6.5
Home Again (2012)
Home Again (2012)

Home Again (2012)

Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Home Again (2012)
HD
IMDb: 6.5
104 min

Disa të rinj xhamajkanë dëbohen nga vendet ku kanë emigruar dhe jetët e tyre të vështira ndërthuren në vendin e lindjes.

Country:
Genre: Dramë