"Sujoy Ghosh"
Badla (2019)
HD
IMDb: 7.9
118 min

Një sipërmarrëse e re dhe e zonja e gjen veten të mbyllur në një dhomë hoteli me kufomën e të dashurit të saj brenda. Punëson një avokat të famshëm për…

Country: