"Sun-Dong Yoo"
HD 0.0MHz (2019) 2019 4.7
0.0MHz (2019)
0.0MHz (2019)

0.0MHz (2019)

Horror  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
0.0MHz (2019)
HD
IMDb: 4.7
101 min

Anëtarët e klubit “0.0 MHz”, që merren me eksplorimin e gjërave të mbinatyrshme, vendosin që të shkojnë në një shtëpi me fantazma dhe përpiqen që të thërrasin një shpirt.

Country:
Genre: Horror