"Sung-ho Hong"
HD Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019) 2019 6.3
Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019)
Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019)

Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019)

Animuar Familjar Romancë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Red Shoes and the Seven Dwarfs (2019)
HD
IMDb: 6.3
92 min

Princat e mallkuar nga një zanë, janë kthyer në xhuxhë dhe kërkojnë puthjen e një gruaje të bukur, për të thyer mallkimin. Nga ana tjetër, Borëbardha e famshme, e shndërruar…

Country: