"Susan Walter"
HD All I Wish (2017) 2017 5.1
All I Wish (2017)
All I Wish (2017)

All I Wish (2017)

Komedi Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
All I Wish (2017)
HD
IMDb: 5.1
94 min

Një stiliste aspiron të gjejë suksesin në profesion dhe në dashuri. Historia ndërpritet një herë në vit, gjithmonë në të njëjtën datë: në ditëlindjen e saj.

Country: