"Susanne Bier"
HD In a Better World (2010) 2010 7.6
In a Better World (2010)
In a Better World (2010)

In a Better World (2010)

Dramë  2010 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
In a Better World (2010)
HD
IMDb: 7.6
118 min

Jeta e dy familjeve, daneze dhe suedeze ndërthuret me njëra-tjetrën me gjithë peripecitë e së përditshmes. Kristian, një djalosh që ka humbur të ëmën nga kanceri dhe Elias, një djalë…

Country: ,
Genre: Dramë
Bird Box (2018)
HD
IMDb: 6.6
124 min

Një grua dhe dy fëmijë ndërmarrin një udhëtim të rrezikshëm dhe duhet t’i bëjnë ballë çdo gjëje me sy të mbyllur.

Country:
HD Serena (2014) 2014 5.4
Serena (2014)
Serena (2014)

Serena (2014)

Dramë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Serena (2014)
HD
IMDb: 5.4
109 min

Filmi Serena sjell për të kuptuar mekanizmat e dashurisë; atë dashuri që mund të bëhen pothuajse urrejtje për vetveten, por sidomos për personin i cili “beson” në dashuri. Në fund të…

Genre: Dramë