"Suzi Ewing"
HD 10×10 (2018) 2018 5.0
10×10 (2018)
10×10 (2018)

10×10 (2018)

Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
10×10 (2018)
HD
IMDb: 5.0
88 min

Luisi është një djalosh i zakonshëm, por në realitet ai fsheh një fiksim, hakmarrje, kundër Ketit. Luisi rrëmben Ketin në mes të ditës dhe e çon në shtëpinë e tij,…

Country:
Genre: Thriller