"Syamsul Yusof"
HD KL Gangster (2011) 2011 5.6
KL Gangster (2011)
KL Gangster (2011)

KL Gangster (2011)

Aksion  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
KL Gangster (2011)
HD
IMDb: 5.6
81 min

Dy vëllezër përfshihen në botën e gangsterëve në Kuala Lumpur, Malajzi.

Country:
Genre: Aksion
HD KL Gangster 2 (2013) 2013 5.8
KL Gangster 2 (2013)
KL Gangster 2 (2013)

KL Gangster 2 (2013)

Krim  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
KL Gangster 2 (2013)
HD
IMDb: 5.8
N/A

Në qytet tashmë gjërat po ndryshojnë. Tailong do të zotërojë të gjitha territoret, duke përfshirë edhe pjesën e Mbretit. Xhei dhe Maliku ndihmojnë Mbretin që të mposhtë Tailong dhe të…

Country:
Genre: Krim