"Sydney Sibilia"
Rose Island (2020)
HD
IMDb: 6.9
117 min

Një inxhinier idealist ndërton ishullin e tij në brigjet italiane dhe e shpall atë një komb, duke tërhequr kështu vëmendjen e botës. Vlerat e tij testohen kur Qeveria Italiane e…

Country:
HD I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass (2017) 2017 6.9
I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass (2017)
I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass (2017)

I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass (2017)

Aksion Komedi Krim  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
I Can Quit Whenever I Want 2: Masterclass (2017)
HD
IMDb: 6.9
118 min

Grupi mblidhet përsëri dhe për të rregulluar problemet me ligjin duhet të punojmë për policinë për të parandaluar përhapjen e drogave të reja.

Country:
Genre: Aksion, Komedi, Krim
HD I Can Quit Whenever I Want (2014) 2014 7.0
I Can Quit Whenever I Want (2014)
I Can Quit Whenever I Want (2014)

I Can Quit Whenever I Want (2014)

Komedi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
I Can Quit Whenever I Want (2014)
HD
IMDb: 7.0
100 min

Një profesor universiteti e gjen veten papunë për shkak të mos financimit të kërkimit të tij shkencor. I gjendur ngushtë, me mjaft pagesa për të bërë, ai ndërmerr një vendim…

Country:
Genre: Komedi
HD Smetto quando voglio: Ad honorem (2017) 2017 6.8
Smetto quando voglio: Ad honorem (2017)
Smetto quando voglio: Ad honorem (2017)

Smetto quando voglio: Ad honorem (2017)

Aksion Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Smetto quando voglio: Ad honorem (2017)
HD
IMDb: 6.8
98 min

Ka kaluar një vit që kur banda e Pietro Zinit u arrestua për prodhim dhe shpërndarje droge. Tani, një kërcënim i ri detyron Pietron dhe bandën e tij të arratisen…

Country:
Genre: Aksion, Komedi