"Sylvain White"
HD Slender Man (2018) 2018 3.2
Slender Man (2018)
Slender Man (2018)

Slender Man (2018)

Horror Mister Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 3.2
Slender Man (2018)
HD
IMDb: 3.2
93 min

Në një qytet të vogël të Masaçusetsit, një grup shokësh, të mahnitur nga fama e Slendermenit në internet, përpiqen të provojnë se nuk ekziston – derisa njëri prej tyre zhduket…

Country:
HD Stomp the Yard (2007) 2007 5.4
Stomp the Yard (2007)
Stomp the Yard (2007)

Stomp the Yard (2007)

Dramë Muzikë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Stomp the Yard (2007)
HD
IMDb: 5.4
109 min

Pas vdekjes së vëllait, Dixhej futet në një universitet. Por pasioni për kërcimin dhe e shkuara e tij e përndjekin kudo.

Country:
Genre: Dramë, Muzikë
The Losers (2010)
HD
IMDb: 6.3
97 min

Një ekip i forcave speciale të CIA-s tradhtohen dhe lihen si të vdekur nga eprorët e tyre. Kjo i nxit ata të ngrenë një sulm kundra CIA-s.

Country: ,