"T.C. Christensen"
HD The Fighting Preacher (2019) 2019 5.5
The Fighting Preacher (2019)
The Fighting Preacher (2019)

The Fighting Preacher (2019)

Dramë Familjar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Fighting Preacher (2019)
HD
IMDb: 5.5
100 min

Kur misioni i kishës së tij e dërgon Uillard Bin dhe bashkëshorten e tij, Rebeka, në qytetin e vogël të Palmirës, familja e tyre ndeshet me paragjykimet dhe urrejtjen e…

Country:
17 Miracles (2011)
HD
IMDb: 6.3
113 min

Si pjesë e kompanisë Willie Handcart, Levi Savage kishte frikën që po të largohej vonë në sezon do çonte në dëshpërim dhe vdekje. Ajo çka ai kuptoi është se për…

Country:
HD Ephraim’s Rescue (2013) 2013 6.2
Ephraim’s Rescue (2013)
Ephraim’s Rescue (2013)

Ephraim’s Rescue (2013)

Dramë Histori  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Ephraim’s Rescue (2013)
HD
IMDb: 6.2
99 min

Duke dëgjuar dhe ndjekur zemrën e tij, Efraimi Hanks gjen rrugën e tij në jetë dhe në fund siguron lehtësin dhe shpëtimin për vuajtjet e karrocave të dorës të kompanies…

Country:
Genre: Dramë, Histori
The Cokeville Miracle (2015)
HD
IMDb: 5.2
94 min

Në maj të vitit 1986, në një qytet të vogël të quajtur Kokeville, Dejvid dhe Doris Joung mbajtën peng një dhomë të një shkolle fillore disa fëmijë të cilët u…

Country: