"Tadayoshi Yamamuro"
HD Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ (2015) 2015 7.3
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ (2015)
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ (2015)

Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ (2015)

Aksion Animuar Aventurë Fantazi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’ (2015)
HD
IMDb: 7.3
93 min

Në një ditë të qetë në Tokë, dy të mbijetuar nga ushtria e Frizës të quajtur Sorbet dhe Tagoma, shkojnë për të gjetur sferat e dragoit me qëllim për të…

Country: