"Taika Waititi"
HD Jojo Rabbit (2019) 2019 7.9
Jojo Rabbit (2019)
Jojo Rabbit (2019)

Jojo Rabbit (2019)

Dramë Komedi Luftë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Jojo Rabbit (2019)
HD
IMDb: 7.9
108 min

Një satirë e Luftës së Dytë Botërore rreth një djaloshi Gjerman që zbulon se mamaja e tij po fsheh një vajzë Cifute.

HD Thor: Ragnarok (2017) 2017 7.9
Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017)

Aksion Aventurë Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Thor: Ragnarok (2017)
HD
IMDb: 7.9
130 min

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të…

Country:
HD Hunt for the Wilderpeople (2016) 2016 7.9
Hunt for the Wilderpeople (2016)
Hunt for the Wilderpeople (2016)

Hunt for the Wilderpeople (2016)

Aventurë Dramë Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
Hunt for the Wilderpeople (2016)
HD
IMDb: 7.9
101 min

Një gjueti kombëtare urdhërohet pasi një djalosh jetim dhe kujdestari i tij arratisen në pyjet e egra të Zelandës së Re.

Country: