"Takahiro Imamura"
HD Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006) 2006 6.8
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)

Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)

Aksion Animuar  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Fist of the North Star: Legend of Raoh – Chapter of Death in Love (2006)
HD
IMDb: 6.8
95 min

Më në fund vjen momenti i betejës përfundimtare mes Kenshiros dhe Raoh. Të dy do të përballen me të shkuarën dhe do të kuptojnë sa e madhe është fuqia e…

Country:
Genre: Aksion, Animuar