"Takahiro Miki"
HD My Tomorrow, Your Yesterday (2016 2016 7.5
My Tomorrow, Your Yesterday (2016
My Tomorrow, Your Yesterday (2016

My Tomorrow, Your Yesterday (2016

Dramë Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
My Tomorrow, Your Yesterday (2016
HD
IMDb: 7.5
111 min

Jetët e Emit dhe Takahoshit ishin si dy planete që kalojnë pranë njeri tjetri por që takohen rrallë. Edhe pse e shkuara dhe e ardhmja e tyre nuk do përputhen…

Country: