"Takanori Tsujimoto"
Resident Evil: Vendetta (2017)
HD
IMDb: 6.3
97 min

Kris Redfilld së bashku me ndihmën e Rebekës dhe Leonit, do të mundohet të ndalojë një trafikant armësh të mos përhapë një virus vdekjeprurës në Nju Jork.

Country: