"Takashi Miike"
HD 13 Assassins (2010) 2010 7.6
13 Assassins (2010)
13 Assassins (2010)

13 Assassins (2010)

Aksion Aventurë Dramë  2010 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
13 Assassins (2010)
HD
IMDb: 7.6
141 min

Një grup vrasësish mblidhen në një mision vetëvrasës për të vrarë një zot të lig.

Country: ,
First Love (2019)
HDHGD
IMDb: 6.8
108 min

Një natë në Tokio, një boksier i ri dhe një prostitutë ngatërrohen në një komplot droge, që përfshin krim të organizuar, policë të korruptuar dhe vrasje.

Country: ,
HD Hara-Kiri: Death of a Samurai (2011) 2011 7.3
Hara-Kiri: Death of a Samurai (2011)
Hara-Kiri: Death of a Samurai (2011)

Hara-Kiri: Death of a Samurai (2011)

Dramë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Hara-Kiri: Death of a Samurai (2011)
HD
IMDb: 7.3
128 min

Një histori dashurie, hakmarrjeje dhe traditash të egra, me ngjarje të vendosura në shekullin e 17-të. Hanshiro, një samuraj i varfër dhe i shkatërruar nga jeta, troket në derën e…

Country: ,
Genre: Dramë
HD Crows Zero II (2009) 2009 7.3
Crows Zero II (2009)
Crows Zero II (2009)

Crows Zero II (2009)

Aksion Komedi Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Crows Zero II (2009)
HD
IMDb: 7.3
133 min

Tensioni dhe dhuna shtohen pasi një student i ri thyen paktin e paqes mes dy bandave rivale…

Country:
HD Blade of the Immortal (2017) 2017 6.8
Blade of the Immortal (2017)
Blade of the Immortal (2017)

Blade of the Immortal (2017)

Aksion Dramë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Blade of the Immortal (2017)
HD
IMDb: 6.8
140 min

Manxhi një samurai shumë i aftë, dënohet me mallkimin e përjetësisë pas një beteje legjendare. I ndjekur nga vrasja brutale e motrës, Manxhi e kupton se vetëm lufta ndaj të…

Country: , ,
Genre: Aksion, Dramë
HD Crows Zero (2007 2007 7.1
Crows Zero (2007
Crows Zero (2007

Crows Zero (2007

Aksion  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Crows Zero (2007
HD
IMDb: 7.1
130 min

Një student i sapo transferuar përpiqet të komandojë në shkollën më të dhunshme në vend, studentët e të cilës luftojnë me njeri-tjetrin për pushtetin…

Country:
Genre: Aksion
HD Yakuza Apocalypse (2015) 2015 5.5
Yakuza Apocalypse (2015)
Yakuza Apocalypse (2015)

Yakuza Apocalypse (2015)

Aksion Horror  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Yakuza Apocalypse (2015)
HD
IMDb: 5.5
115 min

Në botën e pamëshirshme të jakuzës, Kamiura është bosi legjendar. I përfolur si i pamposhtur, ai në të vërtetë është vampir. Në bandën e Kamiurës është edhe Kagejama, më besniku…

Country: ,
Genre: Aksion, Horror
HD Shield of Straw (2013) 2013 6.2
Shield of Straw (2013)
Shield of Straw (2013)

Shield of Straw (2013)

Krim Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Shield of Straw (2013)
HD
IMDb: 6.2
117 min

Një skuadër e përzgjedhur policësh duhet të transportojë një vrasës, shpërblimi për kokën e të cilit është 1 miliard jen.

Country:
Genre: Krim, Thriller
HD Yakuza: Like a Dragon (2007) 2007 6.3
Yakuza: Like a Dragon (2007)
Yakuza: Like a Dragon (2007)

Yakuza: Like a Dragon (2007)

Aksion Krim  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Yakuza: Like a Dragon (2007)
HD
IMDb: 6.3
110 min

Filmi është i bazuar në videolojën me njëjtin emër. Një ish-anëtar i Jakuzave del nga burgu dhe përpiqet që të distancohet nga e kaluara e tij me Jakuzat. Gjatë rrugës…

Country: ,
Genre: Aksion, Krim