"Takashi Shimizu"
HD The Grudge 2 (2006) 2006 5.1
The Grudge 2 (2006)
The Grudge 2 (2006)

The Grudge 2 (2006)

Horror Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
The Grudge 2 (2006)
HD
IMDb: 5.1
102 min

Në Tokio, një grua e re vihet në të njëjtin mallkim misteriozë që vuan motra e saj. Me një fuqi mbinatyrore, mbushet një person me zemërim para se të përhapet…

Country: ,
HD Innocent Curse (2017) 2017 4.7
Innocent Curse (2017)
Innocent Curse (2017)

Innocent Curse (2017)

Horror Mister Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
Innocent Curse (2017)
HD
IMDb: 4.7
111 min

Kur disa femije qe ishin abuzuar kthehen ne shtepi, abuzuesit e tyre pesojne nje vdekje misterioze pas tri ditesh. Rasti investigohet nga Shinja nderkohe qe gruaja e tij, Naomi afrohet…

Country:
HD Flight 7500 (2014) 2014 4.8
Flight 7500 (2014)
Flight 7500 (2014)

Flight 7500 (2014)

Horror Mister Thriller  2014 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
Flight 7500 (2014)
HD
IMDb: 4.8
97 min

Fluturimi 7500, niset nga Aeroporti Ndërkombëtar i Los Anxhelos në drejtim të Tokios. Udhëtimi ndodh të jetë brenda natës, dhe zgjat 10 orë. Gjatë udhëtimit mbi hapësirën e Oqeanit Paqësor,…

Country: ,