"Takashi Yamazaki"
HD Dragon Quest: Your Story (2019) 2019 6.6
Dragon Quest: Your Story (2019)
Dragon Quest: Your Story (2019)

Dragon Quest: Your Story (2019)

Animuar Aventurë Familjar  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Dragon Quest: Your Story (2019)
HD
IMDb: 6.6
103 min

Luka, një hero, duhet të ndjekë hapat e babait të tij për të gjetur shpatën Zenitiane dhe për t’i dhënë fund sundimit të peshkopit të lig, Ladja.

Country:
HD The Fighter Pilot (2013) 2013 7.3
The Fighter Pilot (2013)
The Fighter Pilot (2013)

The Fighter Pilot (2013)

Dramë Luftë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
The Fighter Pilot (2013)
HD
IMDb: 7.3
144 min

Vëlla e motër fillojnë të kërkojnë më shumë për gjyshin e tyre, një pilot kamikaz i Luftës së Dytë Botërore. Entuziazmi i tyre bie kur zbulojnë se gjyshi ishte njohur…

Country:
Genre: Dramë, Luftë