"Tamra Davis"
HD Billy Madison (1995) 1995 6.4
Billy Madison (1995)
Billy Madison (1995)

Billy Madison (1995)

Komedi  1995 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Billy Madison (1995)
HD
IMDb: 6.4
89 min

Për të trashëguar hotelerinë gjigande të babait të tij, një burrë dembel dhe i papjekur mendërisht duhet të përsërise klasat nga e para në të dymbedhjetën për herë të dytë.

Country:
Genre: Komedi