"Tanuj Bhramar"
HD Ateet (2020) 2018 N/A
Ateet (2020)
Ateet (2020)

Ateet (2020)

Dramë Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: N/A
Ateet (2020)
HD
IMDb: N/A
N/A

Një ushtar i humbur në luftë dhe i etiketuar si i vdekur, kthehet pas disa vitesh për gruan dhe vajzën e tij, vetëm për të kuptuar se ato e kanë…

Country: