"Tanuja Chandra"
HD Qarib Qarib Singlle (2017) 2017 7.0
Qarib Qarib Singlle (2017)
Qarib Qarib Singlle (2017)

Qarib Qarib Singlle (2017)

Dramë Komedi Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.0
Qarib Qarib Singlle (2017)
HD
IMDb: 7.0
125 min

Yogi dhe Jaya kanë personalitete krejtësisht të kundërta. Ata takohen nëpërmjet një aplikacioni takimesh. Një takim i thjeshtë kthehet në shumë më shumë kur ata ndërmarrin një udhëtim për në…

Country: