"Tara Wood"
HD QT8: The First Eight (2019) 2019 7.3
QT8: The First Eight (2019)
QT8: The First Eight (2019)

QT8: The First Eight (2019)

Documentary  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
QT8: The First Eight (2019)
HD
IMDb: 7.3
103 min

Një dokumentar që flet mbi karrierën e mrekullueshme 21-vjeçare të regjisorit Kuentin Tarantino dhe që përfshin intervista me kolegë të ndryshëm të tij.

Country: