"Tate Taylor"
HD Ava (2020) 2020 5.4
Ava (2020)
Ava (2020)

Ava (2020)

Aksion Dramë Krim  2020 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Ava (2020)
HD
IMDb: 5.4
96 min

Ava është një vrasëse gjak ftohtë e cila punon për një organizatë të zezë, tani ajo do luftojë për jetën e saj pasi organizata kërkon ta eliminojë sepse shpesh ajo vinte…

Country:
Genre: Aksion, Dramë, Krim
HD The Help (2011) 2011 8.1
The Help (2011)
The Help (2011)

The Help (2011)

Dramë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
The Help (2011)
HD
IMDb: 8.1
146 min

Skiteri, një autore aspirante gjatë lëvizjes për të drejtat civile të viteve 1960 vendos të shkruaj një libër ku jepen detaje nga pikëpamja e shërbyesve afrikano-amerikanë mbi familjet e bardha…

Country:
Genre: Dramë
The Girl on the Train (2016)
HD
IMDb: 6.5
112 min

Një grua e ndarë bëhet pjesë në një hetim për njerëz të humbur i cili do t’i trondisë jetën…

Country: ,
HD Ma (2019) 2019 5.6
Ma (2019)
Ma (2019)

Ma (2019)

Horror  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Ma (2019)
HD
IMDb: 5.6
99 min

Një grua e vetmuar miqësohet me një grup adoleshentësh dhe vendos t’i lërë të festojnë në shtëpinë e saj. Kur fëmijët fillojnë të mendojnë që nuk mund të ishin më…

Country: ,
Genre: Horror