"Taylor Sheridan"
Wind River (2017)
HD
IMDb: 7.7
107 min

Një gjuetar ndihmon të zbardhet vrasja e një të reje indiane dhe e përdor çështjen si mjet shpagimi për një veprim të papërgjegjshëm të mëhershëm që përfundoi në tragjedi.

Country: , ,