"Ted Geoghegan"
Mohawk (2017)
HD
IMDb: 4.5
91 min

Në fund të Luftës së 1812, një vajzë e re e fisit Mohak dhe dy të dashurit e saj janë qëndresa e vetme kundër hakmarrjes së Ushtarëve Amerikanë.

Country:
HD We Are Still Here (2015) 2015 5.7
We Are Still Here (2015)
We Are Still Here (2015)

We Are Still Here (2015)

Horror  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
We Are Still Here (2015)
HD
IMDb: 5.7
84 min

Në fushat e vjetra të Nju Inglënd, një shtëpi misterioze e vetmuar zgjohet pas 30 vitev për të kërkuar një sakrificë.

Country:
Genre: Horror