"Ted Kotcheff"
First Blood (1982)
HD
IMDb: 7.7
93 min

Ish Berreta Jeshile Xhon Rambo përndiqet nëpër male i rrethuar në një qytezë të vogël nga një sherif miroz dhe vartësit e tij, duke e detyruar Rambon të mbijetojë duke…

Country: