"Ten Shimoyama"
HD Kikaider REBOOT (2014) 2014 5.5
Kikaider REBOOT (2014)
Kikaider REBOOT (2014)

Kikaider REBOOT (2014)

Aksion Aventurë Sci-fi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Kikaider REBOOT (2014)
HD
IMDb: 5.5
110 min

Në botën e së ardhmes, njerëzit dhe robotët jetojnë së bashku. Zhiro është një robot android i krijuar me një qëllim të vetëm, mbrojtjen e njerzimit nga rreziqet. Por misioni…

Country: