"Teppo Airaksinen"
HD Lapland Odyssey 2 (2015) 2015 6.0
Lapland Odyssey 2 (2015)
Lapland Odyssey 2 (2015)

Lapland Odyssey 2 (2015)

Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Lapland Odyssey 2 (2015)
HD
IMDb: 6.0
87 min

Jahne dhe shokët e tij nisin një aventurë te re. Nisen të festojnë, por përfundojnë duke kërkuar Lumin, vajzën e Jahneit, e cila humbet vazhdimisht. Ndërkohë Inaria po shijon një…

Country:
Genre: Komedi