"Terrence Malick"
HD The New World (2005) 2005 6.7
The New World (2005)
The New World (2005)

The New World (2005)

Biografi Dramë Histori  2005 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The New World (2005)
HD
IMDb: 6.7
135 min

Një dramë për eksploruesin John Smith dhe përplasjen midis amerikanëve vendas dhe kolonëve anglezë në shekullin e 17 -të.

HD To the Wonder (2012) 2012 5.9
To the Wonder (2012)
To the Wonder (2012)

To the Wonder (2012)

Dramë Romancë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
To the Wonder (2012)
HD
IMDb: 5.9
112 min

Neil (Ben Affleck) është një amerikan që udhëton nëpër Evropë i cili takon dhe bie në dashuri me Marinën (Olga Kurylenko), një ukrainase e divorcuar e cila po rrit vajzën…

Country:
HD A Hidden Life (2019) 2019 7.4
A Hidden Life (2019)
A Hidden Life (2019)

A Hidden Life (2019)

Dramë Histori Luftë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
A Hidden Life (2019)
HD
IMDb: 7.4
174 min

Fermeri austriak Frans Jegersteter përballet me kërcënimin e ekzekutimit, sepse refuzon të luftojë për nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore. Dilema e një njeriu mes së mirës dhe të keqes,…

Country: , ,
HD The Tree of Life (2011) 2011 6.8
The Tree of Life (2011)
The Tree of Life (2011)

The Tree of Life (2011)

Dramë Fantazi  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
The Tree of Life (2011)
HD
IMDb: 6.8
139 min

Kjo është historia impresioniste e një familjeje teksane në vitet ‘50. Filmi ndjek udhëtimin e jetës së djalit më të madh, Xhekut, përmes pafajësisë së fëmijërisë e deri te vitet…

Country:
Genre: Dramë, Fantazi
HD Song to Song (2017) 2017 5.7
Song to Song (2017)
Song to Song (2017)

Song to Song (2017)

Dramë Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Song to Song (2017)
HD
IMDb: 5.7
129 min

Dy histori dashurie të ndërthurura. Fiksimi dhe tradhëtia në skenat e muzikës së Austin, Teksas.

Country:
HD Knight of Cups (2015) 2015 5.7
Knight of Cups (2015)
Knight of Cups (2015)

Knight of Cups (2015)

Dramë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Knight of Cups (2015)
HD
IMDb: 5.7
118 min

Rik, një skenarist në LA, është në kërkim të diçkaje tjetër, diçkaje përtej jetës, por nuk po gjen mënyrën si. Vetëm femrat dukej se dinin më shumë se ai dhe…

Country:
HD The Thin Red Line (1998) 1998 7.6
The Thin Red Line (1998)
The Thin Red Line (1998)

The Thin Red Line (1998)

Dramë Histori Luftë  1998 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
The Thin Red Line (1998)
HD
IMDb: 7.6
170 min

Çfarë është kjo luftë, në zemër të natyrës? Pse kërkon natyra të sfidojë veten? Pse lufton toka kundër detit? Ka ndonjë fuqi hakmarrëse natyra?Mos vallë ka më shumë se një fuqi…

Country: