"Terry George"
Hotel Rwanda (2004) 2004 8.1
Hotel Rwanda (2004)
Hotel Rwanda (2004)

Hotel Rwanda (2004)

Dramë Histori Luftë  2004 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Hotel Rwanda (2004)
IMDb: 8.1
121 min

Historia e vërtetë e jetës së Paul Rusesabagina, menaxheri i hoteleve që strehoi mbi një mijë refugjatë gjatë luftës së tyre ndaj ushtrisë së Hutu-së në Ruandë.

Country: , ,
The Promise (2016)
HD
IMDb: 6.0
133 min

Filmi “Premtimi”, tregon për ditët e fundit të Perandorisë Osmane, ku ndjek trekëndëshin e dashurisë ndërmjet Mikaelit, studentit të shkëlqyer të mjekësisë, Anës, vajzës së bukur dhe të sofistikuar dhe…

Country: ,