"Terry Gilliam"
HD Twelve Monkeys (1995) 1995 8.0
Twelve Monkeys (1995)
Twelve Monkeys (1995)

Twelve Monkeys (1995)

Mister Sci-fi Thriller  1995 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Twelve Monkeys (1995)
HD
IMDb: 8.0
129 min

Në një botë të ardhshme të shkatërruar nga një virus i cili fshiu pjesën më të madhe të popullsisë njerëzore në planet. Një i dënuar dërgohet pas në kohë për…

Country:
The Brothers Grimm (2005)
HD
IMDb: 5.9
118 min

Gjatë kohës që po udhëtonin në Gjermaninë e pushtuar nga Franca, Uill dhe Xhejkob Grim, dy vëllezërve mashtrues, iu duhet të përballen me një mallkim përrallash për të shpëtuar veten.

Country: , ,
HD The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) 2009 6.8
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)

Aventurë Fantazi Mister  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
HD
IMDb: 6.8
123 min

Një kompani e lëvizshme teatri i jep audiencës së saj më shumë nga çfarë prisnin…

Country: , ,